Keuken speciaalzaak Broos levert keukens die dezelfde kwaliteit hebben als de bekende keukenwinkels van Nederland, maar stukken goedkoper! Vergelijk de producten en bepaal zelf wat u voordeel is!

Broos keukens met een zeer uitgebreid en compleet assortiment keukens opgesteld in een zeer ruime showroom in Delft. Complete keukens met, werkbladen, apparatuur en accessoires tegen zeer concurrerende prijzen.

Bijna alle producten van Broos keukens worden ook bij andere keukenwinkels en woonboulevards van Nederland aangeboden. Maar waarom meer betalen dan nodig is? Wij vertellen gewoon meteen wat uw keuken ├ęcht kost. Kwaliteitsproducten heeft Broos keukens in het assortiment, met als enige verschil dat ze hier voordeliger aangeboden worden namelijk voor een speciale Broos prijs. En u heeft voor de keukens van Broos geen inbussleutel nodig! De keukens van Broos worden namelijk niet als bouwpakket geleverd.

Broos heeft tevens een ruime collectie voorraadkeukens, dus u kunt uw keuken gelijk inladen en meenemen geen wekenlange levertijden. Kijk voor de modellen onder “voorraad keukens”.

Overtuigd van het voordeel? Kom dan eerst eens kijken naar uw toekomstige keuken. U bent van harte welkom in de showroom van Broos, hier staat onze ruime collectie opgesteld en zal u door een van de adviseurs deskundig geholpen worden.

Goede service staat bij Broos keukens hoog in het vaandel, deze stopt natuurlijk niet na de aflevering van uw keuken. Mocht er na de levering iets niet geheel naar wens zijn, bel of mail ons en wij zullen proberen om de eventuele klacht zo snel als mogelijk is voor u op te lossen.